SJOVE BARNDOMSINSPIREREDE ONLINE SPILLEAUTOMATER

Online spilleautomater er mest af alt til voksne over 18, især når der spilles om penge. Men selvom børn skal fokusere på anden form for leg, så er der stadigvæk online slots, som er inspireret af børnespil og populære figurer fra vores barndom. Det er også en sjov aktivitet, som du og dine børn kan foretage sammen, så længe der er tale om spil for sjov. Spil live på Leovegas når datteren eller sønnen er blevet lagt i seng, hvis du er mere til casino, blackjack, baccarat eller andre sjove spil med live dealere. Læs om online spil med barndomsinspirerede temaer her.

Tag på spilleautomat eventyr på skærmtrolden Hugo

Hugo spilleautomaten kan få glade børneminder frem hos voksne, som er især mellem 25 og 35 år gamle. Skærmtrolden fra halvfemserne lever videre på nutidens mere benyttede skærm, når han banker på din computerskærm i stedet for fjernsynet. Hugo spilleautomaten er så populær at der findes både Hugo og Hugo 2, som blev udgivet for nyligt. Sidstnævnte er blandt de mest populære online spilleautomater, hvilket er et klart tegn på at der er mange voksne, som er glade for at kunne spille børneinspirerede online slots.

Eventyrlige online slots

Du kan også spille Prissy Princess, hvor der er sjove symboler, som sværd, skjold, riddere, skattekister, drager og meget mere, i dette underholdende eventyrlige tema. Måske er du mere til Moon Princess med prinsesserne Love, Star og Storm. Det bedste af det hele er at du kan vinde op til 5000 gange din indsats.

Hvis du gerne vil videre til et andet eventyrligt spil, så er Fairytale Legend Red Riding Hood et godt alternativ. Her spiller du rødhætte tema med magiske spins, som finder inspiration i den populære Brødrene Grimm fortælling. Hvis du kan lide Red Riding Hood, så vil du sikkert også synes om Robin Hood – Prince of Tweets. Her skal du se om du kan få pillen til at ramme Bulls-eye. Spillet har Superbet og 40 gevinstgivende linjer, og bare rolig, modsat eventyret behøver du ikke at dele rigdommene ud til de fattige, de havner på din konto.

Sjove tegneserie spilleautomater

Der er også mange sjove tegneserie inspirerede online slots, især med DC og Marvel fortællingerne. Du kan for eksempel spille Batman med genspin med fastholdte stablede wild symboler, fordoblede præmier og 50 betalingslinjer. Spillet har velkendte symboler såsom joker, Robin og batmobilen. Du kan også spille Green Lantern med bonusbet og mulighed for at vinde en masse gratis spins, når den grønne lygte vises. NextGen har udviklet Superman og Amaya har lanceret Superman Last Son of Krypton hvor Lois Lane og Lex Luther går igen. Amaya Gaming står også bag Wonder Woman jackpots med superheltindens lasso, diadem og usynlige jet går igen.

Copyright © 2023 kidsnyt.dk