ET SMART UR TIL BØRN ER ET FANTASTISK ALTERNATIV TIL EN SMARTPHONE

Det er ikke alle forældre, der er vilde med ideen at de små børn skal have en smartphone. Børnene er i en vigtig udviklingsperiode, som en smartphone kan påvirke på negativ vis. Men i mange forældres tilfælde bliver f.eks. en  til lille Anton eller lille Emma løsningen, der gør det muligt at man kan komme i kontakt med børnene. Undersøgelser viser at 7 ud af 10 børn under 10 år har en mobiltelefon. Men nu er der en ny alternativ gadget til børnene, som dækker samme formål.

Du kan give din søn eller datter et ur med indbygget telefon. Det er et billigt alternativ til de dyre mobiltelefoner. Flere skoler indfører også mobilforbud og derfor er det en god ide at købe dette ur. Uret har blandt andet en GPS, som kan tilknyttes en app på mor eller fars telefon, så du kan se om den lille mand eller dame er nået frem til skolen. Det er også en hjælpende hånd til store områder med mange mennesker såsom forlystelsesparker eller lufthavne.

Uret kan sætte de små ben i gang

Selvom en smartphone kan skabe en negativ trang til at have den i hånden hele tiden, så er der gode apps, som børnene kan nyde. De bedste og mest brugbare apps følger også med uret. Alarmen fungerer fint, som påmindelse til at pakke tasken i forbindelse med for eksempel håndboldtræning. Mens en smartphone kan være indirekte årsag til overvægt (da drenge og piger ofte sidder stille i mange timer med en mobil i hånden), så kan uret motivere børnene til at holde sig aktive. Børnene kan også konkurrere på bogstaveligt talt sund vis med skridttælleren. Denne app på uret kan motivere sønnike til at bevæge sig mere og slå sine egne samt vennernes rekorder.

Lommepenge hjerter

Derudover findes der også apps, som kan bruges til at sende motiverende hjerter. Det kan for eksempel være i forbindelse med at barnet går mange skridt i løbet af en dag, går en tur med hunden eller hjælper med madlavningen. Der findes flere familier, som benytter denne form for at sende hjerter til barnets ur. I kan aftale i jeres egne lille familie om hvordan det skal fungere, men en god ide er at fastsætte regler om at barnet skal opnå mindst 20 hjerter en måned for at få 50 kroner i lommepenge.

Copyright © 2024 kidsnyt.dk