HOT TOYS BRANDMÆND OG MILITÆRFIGURER

Er du til livagtigt legetøj med gode detaljer skulle du tage et kig på Hot Toys militærfigurer og brandmænd i 1/6 størrelse. Uniformer og udstyr er utrolig detaljeret og kan tages af. Figurerne er nær ved at virke levende, og for en lille dreng må disse figurer være fantastiske. Der skal ikke meget fantasi til for at disse figurerne skal komme til live.

Der kan købes en overvældende mængde af militært og ikke-militært tilbehør til figurerne, og der er ingenting i vejen for at din brandmand kan transformeres ind til en soldat. Næsten alt hvad du kan købe til dig selv i virkeligheden kan du også få til Hot Toys figurerne. Du kan få alt fra briller og tøj til boots og våben.

Hot Toys figurer samt et kæmpe udvalg af tilbehør kan fås hos Toy Square.

Copyright © 2023 kidsnyt.dk