Bedste apps og enheder til at overvåge dine børns online aktivitet

Internettet er en stor verden, som åbner op for mange muligheder både på godt og ondt. Ikke alle børn har godt af at styre det hele selv fra en tidlig alder og derfor kan det være en god ide at beskytte børnene ved at overvåge dine børns online aktivitet. På den måde kan du undgå at dine børn fx støder på en kode til Betfair til de online betting sider, som kun er tiltænkt til myndige børn over 18 år.

Mspy

Den ultimative app til overvågning af dine børns online aktivitet er mSpy. Her kan du overvåge alle aktiviteterne på dit barns mobiltelefon og du får adgang til at læse SMS-beskeder og du får også mulighed for at overvåge internet forbrug ved at gennemgå browserdata og bogmærker.

Du kan også benytte funktionen kontakt hjælp til at overvåge de seneste kontakt tilføjelser samt opnå adgang til kalenderen og få information om alle de begivenheder, der tilføjes til kalenderen i telefonen. Der er tale om en app, der koster ca. 300 DKK for tre måneder, men hvis du ønsker at overvåge dine børns online aktivitet er pengene godt givet ud. Du kan nemlig benytte Mspy til at spore og kontrollere lige så mange telefoner som du har behov for at overvåge.

Kids place

Med Kids Place kan du børnesikre dit barns telefon ved fx kun at gøre autoriserede apps tilgængelige for dine børn. Det betyder at børnene ikke kan købe eller downloade apps uden at du hjælper dem. Du kan blandt andet også blokere alle indgående opkald samt deaktivere alle trådløse signaler. Generelt er Kids Place en god app til at du kan sikre dine børns mobile aktivitet uden at skulle overvåge dem dagligt.

Screentime

Screentime er en app, som gør at du kan hjælpe med at overvåge eller kontrollere dine børns online aktivitet ved at styre hvor lang tid de bruger på tablets og smartphones. Til at starte med kan du prøve en gratis prøveperiode på 14 dage og dermed prøve af hvordan det fungerer at indstille sengetid, skoletid begrænsninger blandt andre funktioner. Efter den gratis prøveperiode koster app’en ca. 30 DKK per måned.

Webwatcher

I perioden mellem 2011 og 2016 var WebWatcher den mest populære app til at forældre kunne overvåge børnenes online aktivitet. Her er der tale om en app, som fungerer både med iOS og Android og det primære formål er at du opnår fjernadgang til at kunne overvåge børnene på afstand uden at de ved det.

Med denne applikation kan du få adgang til billeder og beskeder på barnets mobiltelefon og du kan endda se såvel billeder som beskeder, som er blevet slettet på selve telefonen. Du kan også bruge applikationen til at spore brug af de sociale medier som fx Facebook, Instagram, Whatsapp og mange andre.

Applikationen koster ca. 6-700 DKK, men det er et engangsbeløb, som du altså kun skal af med til at starte med og herefter skal du ikke bekymre dig om at betale for et månedligt abonnement.

PhoneSheriff

Du kan også blive til en ægte sherif med PhoneSheriff, som hjælper dig med at overvåge dine børns online aktivitet. Her kan du besøge alle de samme hjemmesider, som dit barn har været inde på og ligesom med andre overvågningsapps kan du også blive notificeret, når der tilføjes en ny kontaktperson i telefonen.

Denne app har tidligere vundet en Gold Award i 2015 på baggrund af kundernes tilfredshed og derfor kan det være et godt valg for dig. App’en fungerer med et abonnement som koster ca. 400 DKK for et halvt år og ca. 700 DKK for et helt år.  

Copyright © 2022 kidsnyt.dk